Kad pusdienās māc izsalkums un gribas ko ātri apēst, pateicīgs variants ir sātīga sviestmaize. Pagatavo to ar biezpienu, gurķi un avokado, klāt liekot arī kādu izteiksmīgas garšas siera šķēli, piemēram, ar amoliņu, un kārtīga pusdienu porcija gatava.

Šo interesanto recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores. Ķeramies pie gatavošanas!

15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 šķēlesgraudu tostermaize100 gbiezpiens50 gskābais krējums vai bezpiedevu jogurts siers ar amoliņu, piemēram, "Trikata" avokado gurķis rukola vai citi zaļumi sāls

Sagatavošana

1

Bļodiņā sajauc biezpienu ar sāli un krējumu vai jogurtu.

2

Uz pannas vai krāsnī apgrauzdē maizīti, līdz tā zeltaini brūna.

3

Sagriez gurķi, sieru, avokado.

4

Uz maizes šķēles liec rukolu, sieru, biezpienu, avokado, sieru, biezpienu un svaigu gurķi, tad otru maizes šķēlīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!