Sātīgais olu kultenis
Foto: Katrīna Džeksone
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8 gab.
8 gab. olas
olas
120 ml
120 ml piens
piens
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
450 g
450 g mazās spinātu lapiņas
mazās spinātu lapiņas
120 g
120 g saputots krēmsiers
saputots krēmsiers
 
puse sarkanā sīpola, sagriezts gabaliņos
puse sarkanā sīpola, sagriezts gabaliņos
180 g
180 g žāvēts lasis
žāvēts lasis
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Baudot atvaļinājumu un pavadot daudz ēdienreižu ārpus savas virtuves, vienā no savām mīļākajām kafejnīcām notiesāju sviestmaizi, kas kalpoja par iedvesmu šai receptei - olas ar spinātiem, sarkano sīpolu, krēmsieru un žāvētu lasi. Sātīgā kulteņa pagatavošana ir ļoti vienkārša un tā ir ideāli piemērota maltīte pirmajām vēsajām rudens dienām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā pannā uz vidēji lielas liesmas apcep spinātus, līdz tie saplok. Nospiež lieko šķidrumu un noliek malā.

    Olas un pienu sakuļ kopā. Lielā un dziļā pannā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu. Pievieno olas, sīpolu un spinātus. Cep, kamēr olas ir gandrīz gatavas, ik pa laikam lēni apmaisot.

    Iemaisa lasi un pa karotei krēmsiera, līdz kultenis ir izsilis un izejvielas - sajaukušās.

    Pēc garšas pievieno sāli un piparus un nekavējoties pasniedz uzsildītās bļodiņās.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form