Sātīgais pupiņu sacepums ar marinētiem pipariem un sieru
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.2500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Dienās, kad gribas sasildīties ar kaut ko sulīgu, bet reizē apetīti remdinošu, šis dārzeņu sacepums ar siera un olu "cepurīti", būs īstajā vietā un laikā. Pat zvērināti gaļēdāji tikai pēc maltītes nobaudīšanas attapsies, ka labi paēsts pat bez gaļas klātbūtnes ēdienā.

Sakul bļodā olas ar pienu, miltiem, sinepēm, sāli un maltiem pipariem. Atstāj masu ievilkties uz desmit minūtēm.

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

Keramiskajā formā, kas iesmērēta ar eļļu vai sviestu, vienmērīgi izkārto pākšaugu maisījumu un sagrieztus piparus. Pārlej ar sakulto olu masu. Pārkaisa ar sarīvētu sieru un maurlokiem.

Cep sakarsētā cepeškrāsnī 35-40 minūtes, līdz virsējā kārta kļuvusi zeltaini brūna un nedaudz piepūtusies.

Pasniedz siltu kopā ar maizi.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form