Sātīgās brokastu tortiljas ar olām un bekonu
Foto: Santa Maria
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pēc šādas maltītes neviens nepaliks ar tukšu vēderu! Tortiljas pildījumā ir viss, ko var vēlēties patiesi sātīgās brokastīs: bekons, olas un siers.

Izcep bekonu (te atradīsi padomus, kā iegūt kraukšķīgas, zeltainas šķēlītes) un novieto uz papīra dvieļa, lai notecinātu taukvielas.

Smalki sakapā balto sīpolu un kinzu. Sieru sarīvē.

Pupiņām nolej gandrīz visu šķidrumu, atstājot vien pāris ēdamkarotes. Sablendē pupiņas. Uzsilda iegūto pupiņu biezeni mikroviļņu krāsnī vai katliņā; uzliek katlam vāciņu, lai saglabātu biezeni siltu.

Pannā izcep olas, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.

Krāsnī vai uz grila pannas uzsilda tortiljas, pilda ar uzsildīto pupiņu biezeni un olu, pārklāj ar sieru, krēmsieru, salsas mērci un apkaisa ar sīpoliem un koriandru.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form