Foto: DELFI
Sāļās, karstās maizes gardām brokastīm un launagam.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gšķiņķis cīsiņi vai desa3 gab.marinēti gurķi siers1 gab.ola1 ĒKskābs krējums kečups sviets maize

Sagatavošana

1

Gaļu, gurķus sagriež smalkās strēmelēs. Sieru sarīvē. samaisa kopā ar olu, krējumu un kečupu.

2

Maizes, no vienas puses, pārziež ar sviestu. Liek uz cepamā papīra, kas uzlikts uz cepamās veidnes. Uz maizēm liek pildījumu.

3

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz maizes maliņas apcepušās un siers izkusis.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!