Sātīgie biezpiena salāti ar pavasara svaigumu
Foto: DELFI
4.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
pēc garšas
pēc garšas
pēc garšas
100 ml

Biezpiena izmantošanai ēdiena gatavošanā ir tik daudz variāciju, ka katru dienu varētu baudīt ko citu. Ēdienkartes dažādībai pagatavo šos salātus, kas kombinācijā ar svaigu gurķi, krabju nūjiņām un kefīru krējuma vietā pavasarīgi mazinās izsalkumu kā broakstīs, tā pusdienās vai launagā.

Bļodā ar dakšiņu sasmalcini biezpienu mazākos gabalos.

Pievieno mazos gabalos sagrieztu nomizotu gurķi, krabju nūjiņas, avokado mīkstumu, smalki sakapātus zaļumus, sāli un piparus.

Pārlej salātiem nedaudz kefīra un samaisi. Kefīru var pievienot vairāk vai mazāk, kā katram labāk garšo.

Salāti vislabāk garšo tikko pagatavoti, ja tos atstāsi uz nakti ledusskapī, gurķis sulosies, un tie vairs nebūs tik gardi, tāpēc līdzņemšanai uz darbu visas sastāvdaļas sajauc īsi pirms ēšanas.

Šiem salātiem ļoti labi piederēsies arī svaigu tomātu šķēles, kukurūza, vārīta ola, redīsi un citas sastāvdaļas, kas atsvaidzinātu biezpiena krēmīgumu.

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form