Brušeta ar steiku un tomātiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6 šķēles
6 šķēles bagete
bagete
 
olīveļļa
olīveļļa
150 g
150 g ķirštomāti
ķirštomāti
250 g
250 g steiks (plāns gabaliņš)
steiks (plāns gabaliņš)
 
rikota
rikota
 
svaigs pesto
svaigs pesto
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Gaļas uzkodas
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Kraukšķīgas maizītes ar rikotas sieru, krāsnī ceptiem tomātiem, svaigu pesto un sulīga steika strēmelītēm. Brusketas maizītes būs ideāla uzkoda vēlās brokastīs, pusdienās, kā arī papildinās mājas branča galdu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

    Katru maizes šķēlīti apziež ar tējkaroti olīveļļas un izkārto uz cepamās pannas. Liek cepeškrāsnī un apgrauzdē 10 minūtes.

    Pēc tam eļļā apviļā arī ķirštomātus, saliek tos uz cepamās pannas un cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

    Gatavo steiku – gaļas gabaliņu apziež ar olīveļļu (1 tējkaroti) un apcep labi uzkarsētā grilpannā 3-4 minūtes no katras puses. Steika gabaliņu pirms griešanas atpūtina.

    Uz katras maizes šķēles izsmērē ēdamkaroti rikotas siera, virsū liek apmēram tējkaroti pesto, tad šķēlītēs sagrieztu steiku un apceptos tomātus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam