Foto: PantherMedia/Scanpix
Sātīgie pupiņu salāti ar eksotisku bumbiera piedevu.
720Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
300 gpupiņas150 gmakaroni500 gkūpināta vista (krūtiņa)100 gmajonēze1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.bumbieris pētersīļi

Sagatavošana

1

Pupiņas mērcē aukstā ūdenī visu nakti, noskalo. Liek katlā ar gaļu, izvāra mīkstas, atdzesē. Šķidrumu nolej.

2

Makaronus izvāra, notecina, atdzesē.

3

Gaļu un bumbieri sagriež gabaliņos, sīpolu sakapā, ķiploku saspiež spiednē.

4

Visu sajauc ar ar majonēzi, rotā ar pētersīļu zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!