Foto: Privātais arhīvs

"Tasty" lasītāja Stella recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka savu vienkāršo un garšīgo versiju par populārā meksikāņu burito tēmu.

30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 kviešu tortiljas1 tomāts150 gvistas fileja100 gkonservētas pupiņas150 glabi kūstošs siers4 ĒKķiploku mērce "Spilva"2 TKpaprikas pulveris2 ĒKolīveļļa4 salātlapas pēc garšassāls pēc garšasčili pipari

Sagatavošana

1

Vistu sagriež mazos gabaliņos un apcep olīveļļā ar sāli, čilli pipariem un saldās paprikas garšvielu.

2

Kad vista ir izcepusies, pievieno sarkanās pupiņas un visu apcep.

3

Sarīvē sieru, sagriež tomātu un salātlapu mazos gabaliņos.

4

Uz tortiljas uzliek nedaudz siera, virsū salātus, pāris karotes vistas un pupiņu maisījuma, tomātu gabaliņus un ķiploku mērci. Tortilju sarullē un apcep uz pannas no abām pusēm, lai siers izkustu un tortilja kļūtu kraukšķīga.

Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

Vairāk par konkursu lasi te!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!