Foto: DELFI
Piecu minūšu laikā pagatavojami tomātu salāti, kas ir vasarīgi svaigi, bet vienlaikus arī gana sātīgi un olbaltumvielām bagāti, lai kalpotu kā pilnvērtīga ēdienreize.
5Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

tomāti1 vārīta ola30 gsiers1 ķiploka daiviņa pēc garšasbaziliks1 TKfranču sinepes pēc garšassāls pēc garšasbezpiedevu jogurts vai kefīrs

Sagatavošana

1

Tomātus sagriež gabaliņos, liek bļodā. Pievieno uz rupjās rīves sarīvētu olu un sieru, uz smalkās rīves sarīvētu ķiploka daiviņu un sasmalcinātu baziliku.

Foto: DELFI
2

Bezpiedevu jogurtam pievieno franču sinepes, sāli un iejauc mērci. Pārlej mērci salātiem, samaisa un bauda, piekožot rupjmaizes šķēli.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!