5Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
tomāti1 vārīta ola30 gsiers1 ķiploka daiviņa pēc garšasbaziliks1 TKfranču sinepes pēc garšassāls pēc garšasbezpiedevu jogurts vai kefīrs
Sagatavošana
1
Tomātus sagriež gabaliņos, liek bļodā. Pievieno uz rupjās rīves sarīvētu olu un sieru, uz smalkās rīves sarīvētu ķiploka daiviņu un sasmalcinātu baziliku.
2
Bezpiedevu jogurtam pievieno franču sinepes, sāli un iejauc mērci. Pārlej mērci salātiem, samaisa un bauda, piekožot rupjmaizes šķēli.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit