Foto: Shutterstock
Garda plova recepte sātīgai pusdienu maltītei.
100Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 glāzesrīsi1 kgcūkgaļa0.75 glāzeeļļa4 gab.sīpoli500 gburkāni gab.ķiploki

Sagatavošana

1

Rīsus 1 stundu tur aukstā ūdenī.

2

Gaļu sagriež palielos gabaliņos un katlā sakarsētā eļļā strauji apcep.

3

Pieliek sakapātus sīpolus un sacep. Virsū rīvē burkānus, tad liek rīsus, iekšā sabaksta ķiplokus. Uzlej 5 glāzes sālīta ūdens un pieber sarkanos piparus.

4

Vāra 7-8 minūtes uz lielas uguns, 4-5 minūtes uz vidējas uguns un 3-4 minūtes uz mazas uguns.

5

Tad katlu ietin segā un ļauj kādas stundas divas pastāvēt.

6

Pirms pasniegšanas katla saturu apmaisa.

Iesūtīja: BB

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!