Sātīgs kārtainās mīklas kišs ar sieru, puraviem un olīvām
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 kārtainās mīklas plāksnes
kārtainās mīklas plāksnes
5
5 olas
olas
500 ml
500 ml saldais krējums
saldais krējums
1
1 puravs
puravs
400 g
400 g siers
siers
100 g
100 g melnās olīvas
melnās olīvas
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Dārzeņu sacepumi
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Picas un karstmaizes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Cerams, ka tev saldētavā ir aizķērusies kāda kārtainās mīklas paka, jo idejas, kā to garšīgi izlietot, ir teju neizsmeļamas. Šo recepti ātri vien var pārvērst par gaļēdājiem draudzīgu, pievienojot sagrieztu šķiņķi. Ļaujies eksperimentiem!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pannā ieklāj cepamo papīru, vēlams pirms tam to saburzīt, tad izlīdzināt un ieklāt – tad papīrs necelsies uz augšu.

    Virsū klāj nedaudz izrullētas sešas saldētas kārtainās mīklas plāksnes. Šajā rakstā uzzini, kā pagatavot kārtaino mīklu paša spēkiem.

    Gatavo kiša pildījumu – sakuļ olas, saldo krējumu un sarīvētu sieru. Droši var izvēlēties lētāko sieru – tas cepšanas laikā izkusīs.

    Pievieno ripiņās sagrieztas melnās olīvas (bez kauliņiem) un smalki sagrieztu puravu.

    Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Visu kārtīgi apmaisa.

    Masu lej uz mīklas un cep 20 minūtes 200 grādos. Pēc tam vēl 20 minūtes cep 160 grādos.

    Ja ir luste, dekorē ar svaigām dillēm. Kišu var ēst gan karstu, gan aukstu.

    Recepti iesūtījusi: Žanete

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form