Sautēta aļņa gaļa ar sēnēm un skābu krējumu
Foto: Shutterstock
2.5714 7
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sautēta aļņa gaļa ar sēnēm un skābu krējumu – īpašajam mielastam.

Sēnes sagriež gabaliņos. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Pētersīļa sakni sarīvē.

Gaļu sagriež gabaliņos, apbrūnina sviestā, pievieno sīpolus, sēnes, pētersīļa sakni un turpina cept 5–6 minūtes.

Pievieno garšvielas, buljonu un sautē aptuveni 1,5–2 stundas, līdz gaļa ir gatava.

Kad gaļa jau gandrīz mīksta, pievieno krējumu.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form