Sautēta aļņa gaļa ar sēnēm un skābu krējumu
Foto: Shutterstock
2.5714 7
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg aļņa gaļa
aļņa gaļa
30 g
30 g sviests
sviests
100 g
100 g skābs krējums
skābs krējums
2 gab.
2 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. pētersīļa sakne
pētersīļa sakne
2 saujas
2 saujas sēnes
sēnes
1 glāze
1 glāze buljons vai ūdens
buljons vai ūdens
2 gab.
2 gab. kadiķogas
kadiķogas
1 gab.
1 gab. lauru lapa
lauru lapa
 
pipari
pipari
 
sāls
sāls
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sautēta aļņa gaļa ar sēnēm un skābu krējumu – īpašajam mielastam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sēnes sagriež gabaliņos. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Pētersīļa sakni sarīvē.

    Gaļu sagriež gabaliņos, apbrūnina sviestā, pievieno sīpolus, sēnes, pētersīļa sakni un turpina cept 5–6 minūtes.

    Pievieno garšvielas, buljonu un sautē aptuveni 1,5–2 stundas, līdz gaļa ir gatava.

    Kad gaļa jau gandrīz mīksta, pievieno krējumu.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form