Sautēta buka gaļa ar dārzeņiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Bagātīgam mielastam – sautēta buka gaļa ar dārzeņiem.

Gaļu un dārzeņus sagriež palielos gabalos.

Kārto lielā sautējamā traukā, pievieno garšvielas.

Pārlej ar ūdeni (nedaudz). Traukam liek virsū vāku un sautē karstā cepeškrāsnī. 200*C aptuveni 2 stundas.

Iesūtīja: Lutekle

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form