Sautēta jēra gaļa ar garšvielām
Foto: Shutterstock
3.0000 2
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kārtīgi marinēta un sautēta jēra gaļa.

Gaļu atdala no taukiem, ieberž ar garšvielu maisījumu (ķiploku saspaida ar sāli, pieliek piparus, ķimenes, cukuru, sīki sagrieztu sīpolu), pārsmidzina ar citronu sulu un patur vēsumā 10—12 stundas.

Pēc tam gaļu sakarsētā sviestā apcep, pielej verdošu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni (ja vēlas, arī sauso sarkanvīnu) un sautē, līdz gaļa mīksta. 

Gatavošanas laiks: marinēšanai 10-12 stundas

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form