Sautēta jēra gaļa ar garšvielām
Foto: Shutterstock
3.0000 2
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1,5-2 kg
1,5-2 kg jēra gaļa
jēra gaļa
100 g
100 g sviests
sviests
75-100 g
75-100 g sīpoli
sīpoli
50 g
50 g tomātu pasta
tomātu pasta
25 g
25 g kviešu milti
kviešu milti
Marinēšanai:
25 g
25 g sīpoli
sīpoli
4-5 gab.
4-5 gab. ķiploki daiviņas
ķiploki daiviņas
 
sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
 
malti malnie pipari
malti malnie pipari
 
ķimenes
ķimenes
 
citronu sula
citronu sula
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kārtīgi marinēta un sautēta jēra gaļa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu atdala no taukiem, ieberž ar garšvielu maisījumu (ķiploku saspaida ar sāli, pieliek piparus, ķimenes, cukuru, sīki sagrieztu sīpolu), pārsmidzina ar citronu sulu un patur vēsumā 10—12 stundas.

    Pēc tam gaļu sakarsētā sviestā apcep, pielej verdošu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni (ja vēlas, arī sauso sarkanvīnu) un sautē, līdz gaļa mīksta.

    Gatavošanas laiks: marinēšanai 10-12 stundas

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form