
Loading...
Sastāvdaļas
1,5-2 kg
1,5-2 kg jēra gaļa
jēra gaļa100 g
100 g sviests
sviests75-100 g
75-100 g sīpoli
sīpoli50 g
50 g tomātu pasta
tomātu pasta25 g
25 g kviešu milti
kviešu miltiMarinēšanai:
25 g
25 g sīpoli
sīpoli4-5 gab.
4-5 gab. ķiploki daiviņas
ķiploki daiviņas sāls
sāls cukurs
cukurs malti malnie pipari
malti malnie pipari ķimenes
ķimenes citronu sula
citronu sulaKārtīgi marinēta un sautēta jēra gaļa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gaļu atdala no taukiem, ieberž ar garšvielu maisījumu (ķiploku saspaida ar sāli, pieliek piparus, ķimenes, cukuru, sīki sagrieztu sīpolu), pārsmidzina ar citronu sulu un patur vēsumā 10—12 stundas.
Pēc tam gaļu sakarsētā sviestā apcep, pielej verdošu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni (ja vēlas, arī sauso sarkanvīnu) un sautē, līdz gaļa mīksta.
Gatavošanas laiks: marinēšanai 10-12 stundas
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.