Foto: iStock
Sātīgām pusdienām vai vakariņām - sautēta liellopu gaļa tumīgā sinepju un krējuma mērcītē ar tomātu pastu.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gliellopa gaļa1 sīpols1 liels burkāns2 ĒKtomātu pasta2 ĒKskābs krējums1 TKsinepes30 geļļa3 ĒKmilti0.5 lbuljons garšvielas, sāls

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, pārkaisa ar sāli un garšvielām, apviļā miltos un cep karstā eļļa.

2

Apcepto gaļu liek katliņā, pārlej ar buljonu un pievieno gabaliņos sagrieztus dārzeņus.

3

Sautē uz lēnas uguns, līdz gaļa ir mīksta. Gatavošanas beigās pievieno skābo krējumu, tomātu pastu un sinepes.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!