Foto: Shutterstock
Sautēta liellopu gaļa ar plūmēm svētku vai ikdienas pusdienām.
90Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
200 gliellopa gaļa25 gsīpoli15 gtomātu pasta50 gkaltētas plūmes garšvielas

Sagatavošana

1

Gaļas gabalu, liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep brūnu. Pievieno nedaudz ūdens vai buljonu, sīki sasmalcinātu sīpolu, tomātu pastu, sāli un sautē apmēram 1 stundu.

2

Tad pieliek noskalotas kaltētas plūmes un sautē, līdz gaļa un plūmes mīkstas.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!