90Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
200 gliellopa gaļa25 gsīpoli15 gtomātu pasta50 gkaltētas plūmes garšvielas
Sagatavošana
1
Gaļas gabalu, liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep brūnu. Pievieno nedaudz ūdens vai buljonu, sīki sasmalcinātu sīpolu, tomātu pastu, sāli un sautē apmēram 1 stundu.
2
Tad pieliek noskalotas kaltētas plūmes un sautē, līdz gaļa un plūmes mīkstas.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit