Sautēta liellopu gaļa ar plūmēm
Foto: Shutterstock
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sautēta liellopu gaļa ar plūmēm svētku vai ikdienas pusdienām.

Gaļas gabalu, liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep brūnu. Pievieno nedaudz ūdens vai buljonu, sīki sasmalcinātu sīpolu, tomātu pastu, sāli un sautē apmēram 1 stundu.

Tad pieliek noskalotas kaltētas plūmes un sautē, līdz gaļa un plūmes mīkstas.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form