Foto: Shutterstock
Majonēzes un ķiploku mērcē sautēta vista būs gardum garda maltīte.
90Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.vista5 gab.olas500 gmajonēze1 gab.ķiploks sāls

Sagatavošana

1

Vistu vāra ūdenī līdz tā ir pusgatava, gaļu atdala no kauliem, sagriež gabaliņos.

2

Ķiplokus (1 galviņa) sasmalcina un samaisa ar majonēzi. Katru vistas gabaliņu apsāla, apziež ar majonēzi un liek podiņā. Pa virsu uzsit olu tā, lai dzeltenums paliek vesels, uzkaisa sāli, uzlej majonēzi.

3

Liek karstā cepeškrāsnī sautēties 10-15 minūtes.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!