Foto: Shutterstock
Sātīgām pusdienām vai vakariņām - sautētas liellopa ribas dārzeņu mērcē.
150Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgliellopa ribiņas3 gab.burkāni1 gab.sīpols melno piparu graudi2 gab.lauru lapas garšvielu maisījums bez sāls sāls0.5 lskābs krējums3 ĒKmilti tomāti

Sagatavošana

1

Katliņā ielej eļļu un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai. Pieliek ribiņas.

2

Ribiņas uz lielas uguns apcep.

3

Pievieno sīpolus, burkānus sagrieztus lielos gabalos, tomātus, garšvielas, piparus un sāli.

4

Pārlej ūdeni, lai viss ir nosegts. Uzvāra uz lielas uguns.

5

Uzliek vāku un sautē uz mazas uguns.

6

Sautē uz nelielas liesmas aptuveni 2 h. līdz gaļa atdalās no kauliem.

7

Skābu krējumu sakuļ ar miltiem. Pa karotei pievieno un izmaisa sausētās gaļas buljonu, līdz krējuma-miltu masa ir 1:1 sajaukta ar buljonu. Tad lej lēnām iekšā un maisa. Uzvāra, lai sabiezē.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!