Mājās sautēti kāposti svētku galdam
Foto: Shutterstock
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
skābēti kāposti
skābēti kāposti
pēc garšas
pēc garšas brūnais cukurs
brūnais cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
cepeša tauki cepšanai
cepeša tauki cepšanai
  • Latvijas svētku receptes
  • Dārzeņu ēdieni
  • Sautējumi
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ja vēlies valsts svētkos cienāt savu ģimeni ar latvisku ēdienu, tad neatņemama sastāvdaļa noskaņas radīšanai ir štovēti kāposti. Tos pagatavot ir pavisam vienkārši, toties svētku atmosfēra piepildīs tavas mājas. Recepti iesaka Kārlis Nelsons no ēdināšanas uzņēmuma "Krimulda".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Skābētus kāpostus vāri aptuveni 2 stundas,

    Pēc tam notecini lieko šķidrumu un liec cepties apmēram 15–20 minūtes.

    Cepšanai izmanto cepeša taukus. Ja svētkos paredzēts galdā likt zosi, tad labi derēs zoss tauki.

    Cepšanas laikā pievieno brūno cukuru pēc garšas.

    Ar sāli aizrauties nevajadzētu.

    Galvenais izvēlēties kvalitatīvus skābētos kāpostus.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Štovēti kāposti Latvijas svētku receptes Cepšana Vārīšana Cukurs Sāls Skābēti kāposti Tauki Dārzeņu ēdieni Sautējumi Latviešu nacionālā virtuve Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Pusdienas Vakariņas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form