Foto: Shutterstock
Savojas kāpostu rullīši gardām pusdienām vai karstajām uzkodām.
35Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 gab.savojas kāposts250 gmalta teļa gaļa230 grīsi30 grozīnes2 gab.sīpoli10 golīveļļa1 gab.citrona sula pētersīļi pipari kanēlis

Sagatavošana

1

Sajauc malto gaļu, vārītus rīsus, rozīnes, 1 citrona sulu, sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus, melnos piparus un nedaudz kanēļa.

2

Iegūto masu tin savojas kāpostu lapās, liek uz pannas, pārlej litru ūdens un sautē 20 minūtes.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!