Savojas kāpostu rullīši ar malto gaļu un rīsiem
Foto: Shutterstock
2.6667 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Savojas kāpostu rullīši gardām pusdienām vai karstajām uzkodām.

Sajauc malto gaļu, vārītus rīsus, rozīnes, 1 citrona sulu, sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus, melnos piparus un nedaudz kanēļa.

Iegūto masu tin savojas kāpostu lapās, liek uz pannas, pārlej litru ūdens un sautē 20 minūtes.

Iesūtīja: VecPoga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form