Šefpavāra brokastis ar rupjmaizi, bez čaumalas vārītu olu un lasi no Kaspara Jansona
Foto: Restorāna "Muusu" publicitātes foto
4.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 šķēles
2 šķēles "Kuršu" tumšā formas maize ar sēklām
"Kuršu" tumšā formas maize ar sēklām
200 g
200 g laša fileja
laša fileja
2
2 olas
olas
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
2 šķēles
2 šķēles gurķis
gurķis
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
2 ĒK
2 ĒK krējums
krējums
0.5 TK
0.5 TK mārrutki
mārrutki
1/3
1/3 brokolis
brokolis
pēc garšas
pēc garšas dilles
dilles
 
marinēti sīpoli
marinēti sīpoli
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Mātes dienas ēdieni
  • Omletes un olu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Šefpavāra brokastis karaliskam dienas sākumam - cepta laša fileja ar lauku olu, brokoļu biezeni un sēklu maizi. Recepti iesaka restorāna "Muusu" šefpavārs Kaspars Jansons.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Brokoļa rozetes novāra nelielā verdoša ūdens daudzumā 10 minūtes, tad ūdeni nolej, brokolim pievieno dilles, sāli, nedaudz sviesta un visu sablendē viendabīgā masā.

    Uz sakarsētas pannas sviestā apcep maizi, noņem no pannas.

    Izslauka pannu un tajā apcep laša fileju ar sāli un pipariem 30-60 sekundes abām pusēm.

    Krējumu saputo ar mārrutkiem.

    Uz šķīvja liek siltu brokoļu biezeni, tad laša fileju, virs tās izkārto stienīšos sagrieztu maizi, virsū liek bez čaumalas vārītu olu (kā izvārīt olu bez čaumalas, uzzināsi, noskatoties šo video).

    Kompozīciju papildina ar marinētiem sīpoliem (lūk, te atradīsi marinētu sīpolu recepti), un gurķa šķēlītes. Pievieno mārrutku krējumu. Visu pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form