Šefpavāra brokastis ar rupjmaizi, bez čaumalas vārītu olu un lasi
Foto: Restorāna "Muusu" publicitātes foto
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šefpavāra brokastis karaliskam dienas sākumam - cepta laša fileja ar lauku olu, brokoļu biezeni un sēklu maizi. Recepti iesaka restorāna "Muusu" šefpavārs Kaspars Jansons.

Brokoļa rozetes novāra nelielā verdoša ūdens daudzumā 10 minūtes, tad ūdeni nolej, brokolim pievieno dilles, sāli, nedaudz sviesta un visu sablendē viendabīgā masā.

Uz sakarsētas pannas sviestā apcep maizi, noņem no pannas.

Izslauka pannu un tajā apcep laša fileju ar sāli un pipariem 30-60 sekundes abām pusēm.

Krējumu saputo ar mārrutkiem.

Uz šķīvja liek siltu brokoļu biezeni, tad laša fileju, virs tās izkārto stienīšos sagrieztu maizi, virsū liek bez čaumalas vārītu olu (kā izvārīt olu bez čaumalas, uzzināsi, noskatoties šo video).

Kompozīciju papildina ar marinētiem sīpoliem (lūk, te atradīsi marinētu sīpolu recepti), un gurķa šķēlītes. Pievieno mārrutku krējumu. Visu pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form