'Selgas' cepumu, putukrējuma un karamelizētu auzu pārslu kārtojums
Foto: Shutterstock
2.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši un ātri tapināms "Selgas" cepumu - karamelizētu auzu pārslu kārtojums.

Saputo saldo krējumu, pannā apbrūnina auzu pārslas ar cukuru, līdz tās ir skaisti brūnas.

Pēc tam ar cepumiem sāk likt 1. kārtu (uz kādas paplātes vai dziļā stikla veidnē) uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu.

Liek nākamo kārtu un atkal uzsmērē saldo krējumu, auzu pārslas un ievārījumu. Tā turpina, līdz sastāvdaļas beidzas.

* lai zinātu cik daudz, kas jāliek - to pēc redzes.

Iesūtīja: lase111

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form