Foto: Shutterstock
Sēņu mērce ir lieliska piedeva gan kartupeļiem, gan rīsiem, gan griķiem un makaroniem.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ūdens vai dārzeņu novārījums skābs krējums sēnes (baravikas vai šampinjoni vai gailenes utt.) sviests vai margarīns sīpoli milti sāls pipari

Sagatavošana

1

Sasmalcinātus sīpolus sviestā vai margarīnā apcep, pieliek salmiņos sagrieztas sēnes un arī apcep.

2

Tad pievieno miltus, maisot izkarsē, pielej ūdeni vai dārzeņu novārījumu un uzvāra.

3

Pēc tam pieliek krējumu, sāli, piparus un lēni vāra 10—15 minūtes.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!