Sēņu un dārzeņu sacepums ar pupiņu biezeņa 'cepuri'
Foto: Vida Press
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
BIEZENIM
3
3 bundžas konservētu pupiņu
bundžas konservētu pupiņu
60 ml
60 ml sviests vai olīveļļa
sviests vai olīveļļa
60 ml
60 ml cietais siers, rīvēts
cietais siers, rīvēts
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
PILDĪJUMAM
30 ml
30 ml olīveļļa
olīveļļa
1
1 liels sīpols, sasmalcināts
liels sīpols, sasmalcināts
2
2 ķiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi
ķiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi
250 g
250 g brūnie šampinjoni, sagriezti kubiņos
brūnie šampinjoni, sagriezti kubiņos
1
1 baklažāns, sagriezts kubiņos
baklažāns, sagriezts kubiņos
2
2 burkāni, sarīvēti
burkāni, sarīvēti
400 g
400 g ķirbis, sagriezts kubiņos
ķirbis, sagriezts kubiņos
1
1 rozmarīna zariņš
rozmarīna zariņš
3
3 timiāna zariņi
timiāna zariņi
3
3 salvijas lapas
salvijas lapas
1
1 lauru lapa
lauru lapa
30 ml
30 ml tomātu pasta
tomātu pasta
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
15 ml
15 ml milti
milti
125 ml
125 ml sauss sarkanvīns
sauss sarkanvīns
250-500 ml
250-500 ml dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
60 ml
60 ml rīvmaize
rīvmaize
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu sacepumi
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja ierastie kartupeļu biezeņa sacepumi apnikuši, palutini sevi ar jaunu garšu salikumu, pagatavojot pupiņu-siera biezeņa sacepumu ar bagātīgu dārzeņu pildījumu. Gaļas tev noteikti nepietrūks!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

    Gatavo pupiņu-siera biezeni. Visas sastāvdaļas liek blenderī un sakuļ viendabīgā masā.

    Gatavo pildījumu. Lielā pannā uzkarsē eļļu. Apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie caurspīdīgi, tad pievieno sēnes, baklažānus, burkānus, garšaugus un sautē, līdz baklažāni ir mīksti.

    Pievieno tomātu pastu, sāli, piparus, iesijā miltus, pielej vīnu, un maisot karsē, pa porcijām pievienojot buljonu. Kad mērce sāk sabiezēt, nogriež liesmu.

    Izņem no pannas garšaugus. Iemaisa ķirbju kubiņus.

    Lej sautējumu cepamajā veidnē, pārklāj ar pupiņu-siera biezeni, pārkaisa ar rīvmaizi un cep 15-20 minūtes.

    "Atpūtina" 10 minūtes un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form