Foto: Shutterstock
Šepards - maltās gaļas un kartupeļu biezputras sacepums.
45Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

maltā gaļa sīpoli garšvielas kartupeļu biezputra siers

Sagatavošana

1

Malto gaļu (oriģinālā jēra gaļu) sacep ar sīpoliem un garšvielām.

2

Keramikas podiņā vai dziļākā pannā liek maltās gaļas masu un uz tās kartupeļu biezputru, apkaisa ar rīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī uz 20 minūtēm, kamēr virsiņa zeltaini brūna.

* var arī ledusskapī glabāt (ap nedēļu) un tad tik mikroviļņu krāsnī uzsildīt.

Iesūtīja: jasmin

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!