45Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
maltā gaļa sīpoli garšvielas kartupeļu biezputra siers
Sagatavošana
1
Malto gaļu (oriģinālā jēra gaļu) sacep ar sīpoliem un garšvielām.
2
Keramikas podiņā vai dziļākā pannā liek maltās gaļas masu un uz tās kartupeļu biezputru, apkaisa ar rīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī uz 20 minūtēm, kamēr virsiņa zeltaini brūna.
* var arī ledusskapī glabāt (ap nedēļu) un tad tik mikroviļņu krāsnī uzsildīt.
Iesūtīja: jasmin
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit