Šepards
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šepards - maltās gaļas un kartupeļu biezputras sacepums.

Malto gaļu (oriģinālā jēra gaļu) sacep ar sīpoliem un garšvielām.

Keramikas podiņā vai dziļākā pannā liek maltās gaļas masu un uz tās kartupeļu biezputru, apkaisa ar rīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī uz 20 minūtēm, kamēr virsiņa zeltaini brūna.

* var arī ledusskapī glabāt (ap nedēļu) un tad tik mikroviļņu krāsnī uzsildīt.

Iesūtīja: jasmin

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form