
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. mīksti vārītas olas
mīksti vārītas olas125 g
125 g krāsnī cepti (grilēti) saldā kartupeļa gabaliņi
krāsnī cepti (grilēti) saldā kartupeļa gabaliņi250 g
250 g tvaicēti brūnie rīsi
tvaicēti brūnie rīsi50 g
50 g krāsnī cepti (grilēti) ziedkāposti
krāsnī cepti (grilēti) ziedkāposti100 g
100 g cepts tofu siers
cepts tofu siers1 gab.
1 gab. nogatavināts avokado
nogatavināts avokado50 g
50 g turku zirņi
turku zirņi3 ĒK
3 ĒK salātu mērce pēc izvēles
salātu mērce pēc izvēles2 ĒK
2 ĒK rieksti un sēklas pēc izvēles
rieksti un sēklas pēc izvēlesĒdiens, kas neprasa daudz laika pagatavošanai, taču ar uzturvielām bagāts un satur arī ļoti daudz olbaltumvielu. ''Bļoda'' ir universāls ēdiens: to var ēst gan brokastīs vai pusdienās, gan vakariņās. Vēl labāk – bļodas saturu lieliski var piemērot sezonai, proti, izmantot tos dārzeņus, kas tajā brīdī ir svaigi un aktuāli!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Visas sastāvdaļas saliek divās porciju bļodās, pārlej salātu mērci pēc jūsu izvēles.
Pāri kārto mīksti vārītas olas, uzber riekstus un sēklas pēc izvēles.
Lai labi garšo, olas ir spēks!
Recepti sagatavojuši Latvijas apvienotās putnkopības nozares asociācijas speciālisti Eiropas komisijas finansētā izglītojošā projektā "Olas ir spēks!".
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.