Sezonas gardums – kefīra mīklas rabarberu plātsmaize
Foto: Privātais arhīvs
3.0385 26
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs
3 gab.
3 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK krējums
krējums
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
4 gab.
4 gab. rabarberi
rabarberi
 
kanēlis
kanēlis
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Ja vēl nav bijis laika pagatavot sezonas aktuālāko kārumu – rabarberu plātsmaizi, – izmēģini gardēdes Veronikas Ļevšas recepti. Plātsmaize, kuras gatavošanā izmantots kefīrs, būs sulīga un mitra, un rabarberi piešķirs vajadzīgo garšas akcentu. Kārums gluži kā bērnībā, bez kura pavasaris nav iedomājams. Baudi vēl siltu, izņemtu no krāsns, ar vēsu pienu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Divas olas sakul ar cukuru.

    Pievieno kefīru, sajauc.

    Pievieno miltus un cepampulveri, visu sajauc viendabīgā masā un noliec malā.

    Rabarberus nomizo un sagriez gabaliņos.

    Uz cepamās plāts, kurai virsū uzlikts cepamais papīrs, lej virsū mīklu. Saliec rabarberus.

    Bļodiņā sajauc vienu olu, divas ēdamkarotes cukura un divas ēdamkarotes krējuma. Lej masu pār rabarberiem un beigās uzber kanēli.

    Cept 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz pusstundai.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form