
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze rīvēts cukīni
rīvēts cukīni1 glāze
1 glāze rīvēts sālīts gurķis
rīvēts sālīts gurķis1 l
1 l kefīrs
kefīrs2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas1 TK
1 TK sinepes
sinepes70 g
70 g dilles un loki
dilles un loki pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas pipari
pipariSezonas pēdējai aukstajai zupai jāpaliek garšas atmiņā! Tāpēc tā jāgatavo gana stipra, aromātiska un sātīga. Kas zina, kad atkal sagribēsies, jo visam savs laiks. Pat aukstajai zupai!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sarīvē cukīni un sālītos gurķus.
Cukīni un gurķus sajauc ar kefīru.
Pievieno sinepes un caur ķiplokspiedi piespiež ķiploku.
Sasmalcina zaļumus un pievieno zupai.
Visu kārtīgi samaisa, liek uz stundu ledusskapī, lai garšas labi savelkas.
Pasniedz ar vārītu olu.
Lai labi garšo un iet pie sirds!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Tags
Aukstā zupa Zaļumi Cukīni Gurķi Kefīrs Ķiploki Pipari Sāls Sinepes Aukstās zupas Pasniegt atdzesētu viegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.