Sezonas pēdējā. Aukstā zupa ar skābētiem gurķiem un ķiplociņu
Foto: DELFI
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze rīvēts cukīni
rīvēts cukīni
1 glāze
1 glāze rīvēts sālīts gurķis
rīvēts sālīts gurķis
1 l
1 l kefīrs
kefīrs
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 TK
1 TK sinepes
sinepes
70 g
70 g dilles un loki
dilles un loki
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Aukstās zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Sezonas pēdējai aukstajai zupai jāpaliek garšas atmiņā! Tāpēc tā jāgatavo gana stipra, aromātiska un sātīga. Kas zina, kad atkal sagribēsies, jo visam savs laiks. Pat aukstajai zupai!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sarīvē cukīni un sālītos gurķus.

    Cukīni un gurķus sajauc ar kefīru.

    Pievieno sinepes un caur ķiplokspiedi piespiež ķiploku.

    Sasmalcina zaļumus un pievieno zupai.

    Visu kārtīgi samaisa, liek uz stundu ledusskapī, lai garšas labi savelkas.

    Pasniedz ar vārītu olu.

    Lai labi garšo un iet pie sirds!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Aukstā zupa Zaļumi Cukīni Gurķi Kefīrs Ķiploki Pipari Sāls Sinepes Aukstās zupas Pasniegt atdzesētu viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form