
Loading...
Sastāvdaļas
270 g
270 g rīvēts siers
rīvēts siers 3 gab.
3 gab. olu baltumi
olu baltumi 3 ĒK
3 ĒK milti
milti rīvmaize
rīvmaize eļļa cepšanai
eļļa cepšanaiSiers jau pats par sevi ir gardums, un šādā izpildījumā – garšas bauda dubultā. Maiga uzkoda kopā ar pašgatavotu siera vai diļļu mērcīti. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Puto olu baltumus līdz baltai, gaisīgai masai.
Pievieno izsijātus miltus, iecilā iekšā.
Pievieno rīvētu sieru un visu labi sajauc.
Veido bumbiņas, tad apviļā rīvmaizē, vēl vienu reizi ripini bumbiņas.
Cep sakarsētā eļļā, līdz bumbiņas ir zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.