Siera cepumi ar pistācijām un saulē kaltētiem tomātiem
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Pavisam vienkārši pagatavojama sāļā našķa recepti iesaka mūsu lasītāja Arita.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Tomātus un pistācijas sasmalcina. Sieru sarīvē. Visas sastāvdaļas samīca viendabīgā masā.

Mīklu izrullē tik plānu, cik biezus grib cepumus.

Siera cepumi ar pistācijām un saulē kaltētiem tomātiem
Foto: Privātais arhīvs

Ar asu nazi sagriež mīklu trīsstūros, rombos vai kā citādi.

Izkārto cepumus uz plāts un cep, līdz tie ir kļuvuši zeltaini.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form