Neparasti siera cepumi ar caurumiem
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g sviests
sviests
150 g
150 g siers
siers
200 g
200 g milti
milti
1 gab.
1 gab. ola
ola
2 ĒK
2 ĒK auksts ūdens
auksts ūdens
2 TK
2 TK kaltēti zaļumi
kaltēti zaļumi
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
šķipsna
šķipsna melnie pipari
melnie pipari
 
ķiploku granulas
ķiploku granulas
 
sezama sēklas
sezama sēklas
 
paprikas pulveris
paprikas pulveris
 
milti mīklas rulllēšanai
milti mīklas rulllēšanai
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Cepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Gatavo tos kopā ar bērniem, kuriem patiks process un cepumu formas izveidošana ar caurumiem. Cepumi būs ar izteiksmīgu garšu pievienoto garšvielu dēļ, kuras vari izvelēties pēc savas gaumes. Nepilnā stundā būs gatavi sāļie cepumi, ko uzkraukšķināt pie tējas. Recepti iesaka gardēde Ieva Lasmane.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas sausās sastāvdaļas samīci ar rokām vai mikserī.

    Ar dakšiņu sakul olu un iemaisi ūdeni.

    Lej klāt sausajām sastāvdaļām un mīci līdz viendabīgai masai.

    Galdu un mīklas rulli nokaisi ar miltiem. Izrullē mīklu, sagriez dažāda izmēra trīsstūrīšos.

    Veido caurumus ar dažāda diametra konditorejas uzgaļiem.

    Cep 175 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes.

    Gatavos cepumus saliec uz papīra dvieļiem, lai atbrīvotos no liekajām taukvielām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam