
Gatavo tos kopā ar bērniem, kuriem patiks process un cepumu formas izveidošana ar caurumiem. Cepumi būs ar izteiksmīgu garšu pievienoto garšvielu dēļ, kuras vari izvelēties pēc savas gaumes. Nepilnā stundā būs gatavi sāļie cepumi, ko uzkraukšķināt pie tējas. Recepti iesaka gardēde Ieva Lasmane.
Visas sausās sastāvdaļas samīci ar rokām vai mikserī.
Ar dakšiņu sakul olu un iemaisi ūdeni.
Lej klāt sausajām sastāvdaļām un mīci līdz viendabīgai masai.
Galdu un mīklas rulli nokaisi ar miltiem. Izrullē mīklu, sagriez dažāda izmēra trīsstūrīšos.
Veido caurumus ar dažāda diametra konditorejas uzgaļiem.
Cep 175 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes.
Gatavos cepumus saliec uz papīra dvieļiem, lai atbrīvotos no liekajām taukvielām.
Lai labi garšo!