60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gčederas siers500 gkartupeļi2 gab.cieti vārītas olas1 gab.ola4 ĒKmilti4 ĒKrīvmaize3 ĒKsmalki sagriezti pētersīļi un dilles malts muskatrieksts malti melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, novāra sālsūdenī un gatavus izmaļ gaļas mašīnā.
2
Novārītas olas smalki sagriež pievieno sarīvētu sieru, kartupeļus, zaļumus, piparus, muskatriekstu un sāli. Mīklu labi samaisa.
3
No mīklas veido kroketes - apaļas vai garenas. Kroketes apviļā miltos, tad sakultā olā un tad rīvmaizē.
4
Cep taukvāres katlā 5 - 6 minūtes 190*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit