
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g čederas siers
čederas siers500 g
500 g kartupeļi
kartupeļi2 gab.
2 gab. cieti vārītas olas
cieti vārītas olas1 gab.
1 gab. ola
ola4 ĒK
4 ĒK milti
milti4 ĒK
4 ĒK rīvmaize
rīvmaize3 ĒK
3 ĒK smalki sagriezti pētersīļi un dilles
smalki sagriezti pētersīļi un dilles malts muskatrieksts
malts muskatrieksts malti melnie pipari
malti melnie pipari sāls
sālsSiera - kartupeļu kroketes sātīgai maltītei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kartupeļus nomizo, novāra sālsūdenī un gatavus izmaļ gaļas mašīnā.
Novārītas olas smalki sagriež pievieno sarīvētu sieru, kartupeļus, zaļumus, piparus, muskatriekstu un sāli. Mīklu labi samaisa.
No mīklas veido kroketes - apaļas vai garenas. Kroketes apviļā miltos, tad sakultā olā un tad rīvmaizē.
Cep taukvāres katlā 5 - 6 minūtes 190*C.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.