Siera kēksiņi ar šķiņķi un konservētu kukurūzu
Foto: Shutterstock
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Tiem, kam labāk patīk sāļie našķi, iesakām pagatavot sāļā siera kēksiņus ar šķiņķi un konservētu kukurūzu.

Sakarsē cepeškrāsni 220 grādus karstu.

Šķiņķi smalki sakapā.

Miltus (ēdamkarotes nomēra ar kaudzīti) izsijā.

Visas mīklas sastāvdaļas sajauc ar dakšu (tā, lai mīkla ir ar "grumbuļiem", lai nav viendabīga masa), liek kēksu formiņās, piepildot tās aptuveni līdz 3/4 un cep 20–25 minūtes.

Iesūtīja: karinē

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form