
Loading...
Sastāvdaļas
13–14 ĒK
13–14 ĒK milti
milti0,5 tase
0,5 tase rīvēts siers
rīvēts siers3 ĒK
3 ĒK kausētais siers
kausētais siers1.5 TK
1.5 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris1 gab.
1 gab. ola
ola3 ĒK
3 ĒK konservēta kukurūza
konservēta kukurūza4 šķēles
4 šķēles kūpināts šķiņķis
kūpināts šķiņķis0,5 TK
0,5 TK sāls
sāls1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs220 ml
220 ml piens
piensTiem, kam labāk patīk sāļie našķi, iesakām pagatavot sāļā siera kēksiņus ar šķiņķi un konservētu kukurūzu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sakarsē cepeškrāsni 220 grādus karstu.
Šķiņķi smalki sakapā.
Miltus (ēdamkarotes nomēra ar kaudzīti) izsijā.
Visas mīklas sastāvdaļas sajauc ar dakšu (tā, lai mīkla ir ar "grumbuļiem", lai nav viendabīga masa), liek kēksu formiņās, piepildot tās aptuveni līdz 3/4 un cep 20–25 minūtes.
Iesūtīja: karinē
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Comment Form

