Foto: Shutterstock
Tiem, kam labāk patīk sāļie našķi, iesakām pagatavot sāļā siera kēksiņus ar šķiņķi un konservētu kukurūzu.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

14 ĒKmilti0.5 taserīvēts siers3 ĒKkausētais siers1.5 TKcepamais pulveris1 gab.ola3 ĒKkonservēta kukurūza4 šķēleskūpināts šķiņķis0.5 TKsāls1 ĒKcukurs220 mlpiens

Sagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni 220 grādus karstu.

2

Šķiņķi smalki sakapā.

3

Miltus (ēdamkarotes nomēra ar kaudzīti) izsijā.

4

Visas mīklas sastāvdaļas sajauc ar dakšu (tā, lai mīkla ir ar "grumbuļiem", lai nav viendabīga masa), liek kēksu formiņās, piepildot tās aptuveni līdz 3/4 un cep 20–25 minūtes.

Iesūtīja: karinē

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!