Foto: Shutterstock
Siera - cepumu kūka ikdienai vai svētku reizei.
135Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 gcepumi Selga50 gsviests4 gab.olas230 gcukurs5 gsāls vaniļa500 mlskābs krējums250 gBelette vai Rama Cream Bonjour40 gkartupeļu milti1 gab.1 citrona sula un miza

Sagatavošana

1

Sablendē cepumus, pieliek izkausētu sviestu un cieši sablīvē cepamās veidnes apakšā un noliek ledusskapī - kamēr taisa krēmu vai uz vienu stundu.

2

Krēma sastāvdaļas samaisa un lej veidnē uz pamatnes.

3

Cep cepeškrāsnī (augša+ apakša) 170*C 60 minūtes. Tad izslēdz un atstāj uz stundu (ja cepu vakarā, atstāju uz nakti).

4

Pirms ēšanas atdzesē ledusskapī (tā ir visgaršīgāk).

Iesūtīja: zemudensroze

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!