135Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gcepumi Selga50 gsviests4 gab.olas230 gcukurs5 gsāls vaniļa500 mlskābs krējums250 gBelette vai Rama Cream Bonjour40 gkartupeļu milti1 gab.1 citrona sula un miza
Sagatavošana
1
Sablendē cepumus, pieliek izkausētu sviestu un cieši sablīvē cepamās veidnes apakšā un noliek ledusskapī - kamēr taisa krēmu vai uz vienu stundu.
2
Krēma sastāvdaļas samaisa un lej veidnē uz pamatnes.
3
Cep cepeškrāsnī (augša+ apakša) 170*C 60 minūtes. Tad izslēdz un atstāj uz stundu (ja cepu vakarā, atstāju uz nakti).
4
Pirms ēšanas atdzesē ledusskapī (tā ir visgaršīgāk).
Iesūtīja: zemudensroze
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit