240Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
200 gbiskvīta cepumi75 gsviests200 gPhiladelphia siers300 giebiezināts piens5 ĒKsvaigi spiesta citronu sula300 gsvaigas ogas
Sagatavošana
1
Pamatne: biskvīta cepumus sadrupina smalkās drupatās, pievieno mīkstu sviestu un samīca ar rokām.
2
Liek kūkas formā un izlīdzina. Liek ledusskapī 30 minūtes.
3
Pildījums: kondensēto pienu, Filadelfijas sieru un svaigi spiesto citrona sulu, maisa, līdz veidojas vienmērīga masa.
4
No ledusskapja izņem kūkas pamatni, pa virsu kārto svaigas avenes (vai mellenes vai zemenes) un pārklāj ar pildījumu. Liek ledusskapī – 3 stundas.
* sastāvdaļas ņēmu dubultā. Ļoti vienkārši pagatavojama un ļoti labi garšo nākamajā dienā.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit