Siera plācenīši ar diviem pildījumiem
Foto: @hudejkaa
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
350 g
350 g kefīrs vai bezpiedevu jogurts
kefīrs vai bezpiedevu jogurts
2 glāzes
2 glāzes kukurūzas milti
kukurūzas milti
1 TK
1 TK dzeramā soda
dzeramā soda
1 TK
1 TK sāls
sāls
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
100 g
100 g cietais siers
cietais siers
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
PIRMAJAM PILDĪJUMAM
2
2 vārītas olas
vārītas olas
pēc garšas
pēc garšas svaigi vai kaltēti zaļumi
svaigi vai kaltēti zaļumi
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
OTRAJAM PILDĪJUMAM
1/2 glāze
1/2 glāze Korejas burkāni
Korejas burkāni
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • "Tasty" lasītāja Tatjana recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka savā ģimenē iecienītu siera plācenīšu recepti ar diviem sulīgiem pildījumiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kefīram vai bezpiedevu jogurtam pievieno sāli, cukuru un sodu, samaisa visu un atstāj uz 5 minūtēm.

    Pievieno uz rupjās rīves sarīvētu sieru, miltus un maisa. Iesākumā maisa ar virtuves lāpstiņu, tad ar rokām, līdz mīkla vairs nelīp pie tām.

    Pārklāj bļodu ar pārtikas plēvi un atstāj uz 30 minūtēm.

    Uz miltiem pārkaisītas virsmas no mīklas izrullē "desiņu", ko sagriež 10 vienādās daļās (katra aptuveni 60 g).

    Ar rokām veido plācenīšus, vidū liekot izvēlēto pildījumu.

    Pannā uzkarsētā eļļā tos apcep zeltainus no abām pusēm.

    Pasniedz karstus, aizdarot ar skābo krējumu.

    Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

    Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

    Vairāk par konkursu lasi te!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form