30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 glāzemilti0.25 TKsāls0.5 TKsinepju pulveris2 ĒKeļļa100 gsiers0.5 glāzepiens
Sagatavošana
1
Samaisa miltus, sāli un sinepju pulveri. Pēc tam pievieno eļļu un maisa līdz mīkla saveļas drupačās.
2
Pievieno smalki sarīvētu sieru. Pēc tam pienu. Samīca.
3
Mīklu izrullē apm. 1 cm biezumā, pārkaisa drusku ar miltiem un ar glāzi izspiež riņķīšus. Liek uz ietaukotas pannas, pa virsu nosmērē ar pienu un uzkaisa vēl sarīvētu sieru.
4
Cep apmēram 10 minūtes 220 grādu temp.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit