Sātīga pusdienu uzkoda vai neliela launaga maltīte – maizīte ar siera bumbām un cepeškrāsnī grilētiem dārzeņiem. Recepti piedāvā bloga "Divi10.com" autores Monika un Justīne.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 šķēlespilngraudu maize burciņa siera bumbas, piemēram, "Trikata" Sniega bumbas ar baravikām1 saujabaldriņu salāti paprika, cukīni, baklažāns, tomāts vai citi dārzeņi grilēšanai olīveļļa

Sagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādus karstu.

2

Bļodiņā ar dakšiņu saspaidi "sniega bumbas", nedaudz pievienojot eļļu no burciņas. Iemaisi salātus.

3

Sagriez dārzeņus, liec uz cepeškrāsns pannas, aplej nedaudz ar olīveļļu, cep grila režīmā 10-15 minūtes, līdz gatavi.

4

Uz maizes šķēlītēm liec siera-salātu masu un tās (2 minūtes pirms dārzeņi gatavi) liec blakus dārzeņiem krāsnī.

5

Kad dārzeņi un maizītes gatavas, ņem ārā no cepeškrāsns.

6

Uz siltās siera-salātu maizītes kārto dārzeņus, pasniedz un ēd siltu.

Padoms: siltā laikā dārzeņus var cept arī ārā uz grila, un ēdiens vislabāk garšos pie dabas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!