Vafeles ar sieru
Foto: Shutterstock
3.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Siera vafeles – nesaldo našķu cienītājiem.

Olas dzeltenumu un sviestu saputo. Masai pielej saldo krējumu, pienu un izmaisa, pieber sāli, piparus, cukuru un atkal samaisa.

Sarīvē sieru un sajauc ar saputoto masu, pievieno smalki sarīvētus sīpolus, tikai tad pieber miltus un visu samīca viendabīgā mīklā.

Mīklai 30 minūtes ļauj pastāvēt.

Mīklu pa porcijām ielej iepriekš sakarsētā un ar eļļu ieziestā vafeļu pannā, un katru vafeli cep 4–5 minūtes.

Vafeles pasniedz karstas, pārkaisītas ar sarīvētu cieto sieru.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form