Foto: Publicitātes attēls
Smeķīgas siermaizītes ar sēnēm, sīpoliem un aromātisko timiānu. Recepti piedāvā restorāna "3" šefpavārs Juris Dukaļskis.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 šķēlestostermaize4 šķēlessiers ar amoliņu200 gsēnes (šampinjoni vai austersēnes)1 Šalotes sīpols1 ķiploka daiviņa1 timiāna zariņš100 gspināti eļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Karstā pannā ar eļļu apcep iepriekš sakapātu sīpolu, ķiploku, pievieno sagrieztas sēnes un visu kārtīgi sacep.

2

Liec klāt spinātus un noņem no uguns, pieber sāli un piparus pēc garšas.

3

Uz maizes kārto sēnes ar spinātiem, pārklāj ar sieru un cep krāsnī. Pasniedz karstu.

Padoms: labi garšos ar sauso vīnu vai nefiltrētu alu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!