Siermaizīte ar ceptām sēnēm un spinātiem
Foto: Publicitātes attēls
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 šķēles
4 šķēles tostermaize
tostermaize
4 šķēles
4 šķēles siers ar amoliņu
siers ar amoliņu
200 g
200 g sēnes (šampinjoni vai austersēnes)
sēnes (šampinjoni vai austersēnes)
1
1 Šalotes sīpols
Šalotes sīpols
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
1
1 timiāna zariņš
timiāna zariņš
100 g
100 g spināti
spināti
 
eļļa
eļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Smeķīgas siermaizītes ar sēnēm, sīpoliem un aromātisko timiānu. Recepti piedāvā restorāna "3" šefpavārs Juris Dukaļskis.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Karstā pannā ar eļļu apcep iepriekš sakapātu sīpolu, ķiploku, pievieno sagrieztas sēnes un visu kārtīgi sacep.

    Liec klāt spinātus un noņem no uguns, pieber sāli un piparus pēc garšas.

    Uz maizes kārto sēnes ar spinātiem, pārklāj ar sieru un cep krāsnī. Pasniedz karstu.

    Padoms: labi garšos ar sauso vīnu vai nefiltrētu alu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form