Sildošs sautējums ar cūkgaļu un turku zirņiem
Foto: DELFI
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
6 gab.
6 gab. kartupeļi
kartupeļi
4 gab.
4 gab. burkāni
burkāni
500 g
500 g cūkgaļas fileja (stroganovam/gulašam)
cūkgaļas fileja (stroganovam/gulašam)
1
1 bundža konservēti tomāti gabaliņos
bundža konservēti tomāti gabaliņos
1
1 bundža konservēti turku zirņi
bundža konservēti turku zirņi
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
2 gab.
2 gab. lauru lapas
lauru lapas
2 TK
2 TK garam masala
garam masala
  • Gaļas ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Man gribējās vienkāršu, bet gardu sautējumu pusdienām," saka receptes autors Jānis. Viņš "Tasty.lv" lasītājiem piedāvā klasiskā cūkgaļas sautējuma variāciju ar "garam masala" garšvielām un turku zirņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā uzkarsē sviestu un eļļu. Sīpolus smalki sakapā, dārzeņus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.

    Ber katlā sīpolus, apber ar sāli un pipariem, un cep, līdz kļūst caurspīdīgi.

    Tad katlā liek gaļas gabaliņus, pārber ar "garam masala" un apcep, līdz tie apbrūnējuši, aptuveni 5 minūtes.

    Nākamos katlā ber ripiņās sagrieztus burkānus, nedaudz apcep.

    Tad pieber kubiņos sagrieztus kartupeļus, lauru lapas un visu pārlej ar nelielu daudzumu verdoša ūdens – tā, lai gandrīz nosegtu katlā esošās sastāvdaļas. Visam ļauj sutināties 10–15 minūtes.

    Kad sautējums jau iegūst vēlamo konsistenci, tam pievieno konservētos tomātus, apmaisa un ļauj pāris minūtes pasutināties. Beigās pievieno nokāstus auna jeb turku zirņus, sautējumu pakarsē vēl pāris minūtes, un viss – gatavs!

    Lai gardi!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.