Foto: DELFI
Vēsās un drēgnās dienās viss, ko gribas, ir sildošs, sātīgs ēdiens, turklāt pagatavojams mazāk kā pusstundas laikā. Šī recepte ir kā radīta šādām reizēm.
25Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 sīpols2 vistas filejas1 paprika400 gsarkanās pupiņas400 gsasmalcināti, konservēti tomāti400 gkonservēta kukurūza pēc garšasčili pulveris pēc garšassāls1 TKcukurs pēc garšaspaprikas pulveris pēc garšasmalti pipari bezpiedevu jogurts laims

Sagatavošana

1

Nomizo un mazos gabaliņos sagriež sīpolu. Iztīra un mazākos gabalos sagriež papriku.

2

Vistas filejas sagriež kumosa lieluma gabaliņos.

3

Sakarsē pannā eļļu un cep sīpolus uz lēnas uguns, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Tad pievieno vistas filejas gabaliņus un apcep no visām pusēm.

4

Tad laiks pievienot papriku un gatavot tik ilgi, līdz gabaliņi ir mīksti. Pievieno garšvielas (var izmantot jau gatavo meksikāņu ēdienu garšvielu maisījumu).

5

Visbiedzot pannas saturu papildina ar konservētajiem tomātiem, noskalotām pupiņām. Uz vidējas liesmas ļauj visam sautēties, lai šķidrums sabiezē. Īsi pirms gatavošanas beigām pievieno konservēto kukurūzu, kam notecināts šķidrums. Ja šķiet, ka prasās vēl garšvielas, droši tās var pievienot arī vēl beigās.

6

Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu vai skābo krējumu. Pārslaka ar laima sulu.

Lai top sildoša maltīte!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!