Sildošs un sātīgs vistas un pupiņu sautējums
Foto: DELFI
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sīpols
sīpols
2
2 vistas filejas
vistas filejas
1
1 paprika
paprika
400 g
400 g sarkanās pupiņas
sarkanās pupiņas
400 g
400 g sasmalcināti, konservēti tomāti
sasmalcināti, konservēti tomāti
400 g
400 g konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
pēc garšas
pēc garšas čili pulveris
čili pulveris
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas paprikas pulveris
paprikas pulveris
pēc garšas
pēc garšas malti pipari
malti pipari
 
bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
 
laims
laims
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vēsās un drēgnās dienās viss, ko gribas, ir sildošs, sātīgs ēdiens, turklāt pagatavojams mazāk kā pusstundas laikā. Šī recepte ir kā radīta šādām reizēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomizo un mazos gabaliņos sagriež sīpolu. Iztīra un mazākos gabalos sagriež papriku.

    Vistas filejas sagriež kumosa lieluma gabaliņos.

    Sakarsē pannā eļļu un cep sīpolus uz lēnas uguns, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Tad pievieno vistas filejas gabaliņus un apcep no visām pusēm.

    Tad laiks pievienot papriku un gatavot tik ilgi, līdz gabaliņi ir mīksti. Pievieno garšvielas (var izmantot jau gatavo meksikāņu ēdienu garšvielu maisījumu).

    Visbiedzot pannas saturu papildina ar konservētajiem tomātiem, noskalotām pupiņām. Uz vidējas liesmas ļauj visam sautēties, lai šķidrums sabiezē. Īsi pirms gatavošanas beigām pievieno konservēto kukurūzu, kam notecināts šķidrums. Ja šķiet, ka prasās vēl garšvielas, droši tās var pievienot arī vēl beigās.

    Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu vai skābo krējumu. Pārslaka ar laima sulu.

    Lai top sildoša maltīte!

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form