Foto: DELFI
Gardā siļķe kažokā viesībām vai brīvdienām.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

marinēti siļķu rolmopši eļļa ar mizu vārīti kartupeļi sīpols majonēze vārītas bietes vārīta ola skābs krējums

Sagatavošana

1

Liek kārtās - kārta sagrieztu marinētu siļķu rolmopšu, nedaudz virsū eļļu, nākamā kārta – sagriezti, nomizoti kartupeļi, tālāk - sakapāts sīpols, pavisam nedaudz, garšai.

2

Nākamā - majonēze, tālāk - rīvētas bietes, virsū krējums, kam pārkaisa sakapātu olu.

3

Taisa parasti iepriekšējā vakarā, lai "saēdas", olu dekoram pārkaisa pirms likšanas galdā.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!