Siļķu rasols ar āboliem un mārrutku mērci
Foto: Shutterstock
3.2857 7
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 sālītas siļķes filejas bez ādas
sālītas siļķes filejas bez ādas
5-6
5-6 vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
2
2 sīpoli
sīpoli
4
4 olas
olas
4
4 saldskābi āboli
saldskābi āboli
1 glāze
1 glāze skābs krējums
skābs krējums
3-4 ĒK
3-4 ĒK majonēze
majonēze
1 ĒK
1 ĒK mārrutki
mārrutki
  • Bēru mielasts
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Siļķu rasols ar āboliem – tik gards, ka mēli var norīt!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas cieti novāra, sasmalcina. Siļķi sagriež kubiņos.

    Kartupeļus un ābolus sagriež gabaliņos, sīpolus smalki sakapā vai sarīvē.

    Visas sastāvdaļas sajauc ar krējuma-majonēzes-sinepju aizdaru, liek salātu traukā, grezno ar kapātiem lociņiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form