Foto: Shutterstock
Siļķu rasols ar āboliem – tik gards, ka mēli var norīt!
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 sālītas siļķes filejas bez ādas6 vārīti kartupeļi2 sīpoli4 olas4 saldskābi āboli1 glāzeskābs krējums4 ĒKmajonēze1 ĒKmārrutki

Sagatavošana

1

Olas cieti novāra, sasmalcina. Siļķi sagriež kubiņos.

2

Kartupeļus un ābolus sagriež gabaliņos, sīpolus smalki sakapā vai sarīvē.

3

Visas sastāvdaļas sajauc ar krējuma-majonēzes-sinepju aizdaru, liek salātu traukā, grezno ar kapātiem lociņiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!