Siltā krējuma mērce dažādās garšu variācijās
Foto: Shutterstock
4.2667 15
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
ūdens vai piens
ūdens vai piens
 
dārzeņu novārījums vai gaļas buljons
dārzeņu novārījums vai gaļas buljons
 
skābs krējums
skābs krējums
 
sviests
sviests
 
milti
milti
 
sāls
sāls
 
garšvielas
garšvielas
  • Karstās mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Siltā krējuma mērce un dažādi varianti, kā to papildināt.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Miltus sviestā izkarsē, pielej ūdeni, buljonu vai dārzeņu novārījumu, izmaisa un lēni vāra 10—15 minūtes. Tad pievieno krējumu, sāli, piparus un vēl vāra 10 minūtes.

    :!recepte::

    Skāba krējuma mērcei vēl var pievienot: ceptus sīpolus (ripiņās sagrieztus sīpolus sviestā apcep un pievieno gatavai mērcei); aso tomātu mērci; apceptus dārzeņus (sīpolus, burkānus, pētersīļus un selerijas sagriež salmiņos, sviestā vai margarīnā apcep, liek mērcē un vāra 10—15 minūtes); mārrutkus (mārrutku saknes sarīvē, pielej nedaudz ūdens, etiķi, cukuru, izkarsē, pieliek mērcei un vēl vāra 5 minūtes); zaļumus (sasmalcinātus diļļu, pētersīļu u.c. zaļumus pieliek gatavai mērcei).

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form