Foto: Shutterstock
Siltas "Pavlovas" ar ogu kompotu - kūkas arī tiem, kas skaita kalorijas.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
3 gab.olu baltumi320 gcukurs125 mlvārīts ūdens300 mlsaputots saldais krējums ar "Sahnefest"125 mlaveņu - dzērveņu dzēriens1 ĒKcitronu sula55 gpūdercukurs1 ĒKkartupeļu milti1 ĒKūdens500 gogas (dažādas)

Sagatavošana

1

Novieto resti cepeškrāsnī viszemākajā stāvā. Uzkarsē krāsni līdz 140 grādiem. Lielu cepešplāti izklāj ar cepamo papīru.

2

Sakuļ olu baltumus, cukuru un ūdeni nelielā traukā. Kuļ ~ 8 minūtes vai arī, līdz veidojas stingras putas.

3

Ar lielu metāla karoti liek sešas vienādas porcijas uz cepamās plāts (vidučos izveido nelielas iedobītes). Cep viszemākajā stāvā 25 minūtes.

4

"Pavlovas" pasniedz nekavējoties, virsū uzliekot sakultu putukrējumu un ogu kompotu (to pagatavo jau iepriekš un atdzesē).

** "Sahnefest" - putukrējuma stindzinātājs, atrodams veikalu plauktos pie garšvielām. Caurspīdīgā iepakojumā 6 zilas paciņas. Uz katras paciņas attēloti augļi ar putukrējuma micīti pa virsu un uzrakstu "RUF” (ražotājs) un "Sahnefest". Pamācībā rakstīts, ka 1 paciņa (8g) uz 250 ml auksta saldā krējuma.

Iesūtīja: Babs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!