Siltie biešu salāti ar bulguru un zemesriekstu-sinepju mērci
Foto: Personiskā arhīva foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
5 gab.
5 gab. vārītas bietes
vārītas bietes
100 g
100 g vārīts bulgurs
vārīts bulgurs
4 gab.
4 gab. salātu lapas (rukola, ledus salāti, spināti)
salātu lapas (rukola, ledus salāti, spināti)
2 ĒK
2 ĒK granātābolu sēklas
granātābolu sēklas
1 TK
1 TK sviests
sviests
0.5 TK
0.5 TK medus
medus
1 TK
1 TK malts kumīns
malts kumīns
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
Mērcei
2 TK
2 TK graudainās sinepes
graudainās sinepes
1 TK
1 TK zemesriekstu sviests
zemesriekstu sviests
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 TK
1 TK balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Biešu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Skaistā un košā biešu krāsa bagātinās siltos salātus. Tie ļoti piemēroti vakariņām, jo ir viegls ēdiens, bet bulgurs dos arī sāta sajūtu. Receptes knifs ir biešu apcepšana un granātābola sēkliņu pievienošana skaistam akcentam. Krāsaino recepti iesaka ēdienu bloga "ir.bene" autore Karlīna Latsone.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izkausē pannā sviestu, pievieno sāli, medu un kumīnu un sagrieztas bietes. Cep 5–7 minūtes.

    Svaigās salātu lapas sagriez smalkos gabalos.

    Sajauc kopā mērces sastāvdaļas.

    Uz šķīvja kārto zaļās lapas, bietes, bulguru, granātābola sēklas un pārlej ar mērci.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form