Siltie čili vistas salāti Āzijas gaumē
Foto: Lindas virtuve
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 paliela vistas fileja
paliela vistas fileja
vai
300 g
300 g vistas cepeša gaļa
vistas cepeša gaļa
2 ĒK
2 ĒK saldā čili mērce
saldā čili mērce
1 ĒK
1 ĒK sojas mērce
sojas mērce
 
pusīte garā gurķa
pusīte garā gurķa
1
1 paprika
paprika
1
1 avokado
avokado
0,5
0,5 salātgalviņa
salātgalviņa
 
svaigs koriandrs
svaigs koriandrs
1 ĒK
1 ĒK rīsu etiķis (var izmantot arī baltvīna etiķi)
rīsu etiķis (var izmantot arī baltvīna etiķi)
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
sezama sēkliņas
sezama sēkliņas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas salāti
  • Karstie salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Silto čili vistas salātu recepti iesaka Linda, bloga Lindas Virtuve autore.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ja ņem svaigu vistas fileju, to sagriež kumosa lieluma gabaliņos un uzkarsētā eļļā uz pannas apcep.

    Ja izmanto jau ceptu vistu, vistas gabaliņus uz pannas uzkarsētā eļļā uzsilda. Cepšanas beigās pievieno čili mērci un sojas mērci, maisot apcep vēl vienu minūti.

    Gabaliņos sagriež papriku, avokado, gurķi un salātgalviņu. Sajauc kopā bļodā ar rīsu etiķi un ķiploku, kas izspiests caur ķiplokspiedi.

    Kārto uz šķīvja, apakšā liekot dārzeņus un pa virsu – vistu. Pārber ar sezama sēkliņām, pasniedz kamēr vista vēl ir silta.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form