Siltie čili vistas salāti Āzijas gaumē
Foto: Lindas virtuve
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Silto čili vistas salātu recepti iesaka Linda, bloga Lindas Virtuve autore.

Ja ņem svaigu vistas fileju, to sagriež kumosa lieluma gabaliņos un uzkarsētā eļļā uz pannas apcep.

Ja izmanto jau ceptu vistu, vistas gabaliņus uz pannas uzkarsētā eļļā uzsilda. Cepšanas beigās pievieno čili mērci un sojas mērci, maisot apcep vēl vienu minūti.

Gabaliņos sagriež papriku, avokado, gurķi un salātgalviņu. Sajauc kopā bļodā ar rīsu etiķi un ķiploku, kas izspiests caur ķiplokspiedi.

Kārto uz šķīvja, apakšā liekot dārzeņus un pa virsu – vistu. Pārber ar sezama sēkliņām, pasniedz kamēr vista vēl ir silta.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form